Groeten uit het Zandvang Zomer 2020

Het Zangvang: een oud gemaalhuisje van het  Waterschap AA en Maas. Het staat op een heel bijzonder plekje, in het tussengebied van Rosmalen en ‘s-Hertogenbosch aan het Mariannepad langs het Maximakanaal. In die bijzondere Corona-zomer van 2020 ontstond hier een mooi nieuw initiatief. Eva Van Roekel, Matias Alejandro Cordiviola en ik maakten samen met Kindertheater Pietepaf, Eva van Pelt en Stichting Jong Actief plaats voor een paar bijzondere voorstellingen.

 

Kindertheater Pietepaf speelt Assepoester (2+)

Zaterdag 18 juli 2020. Het was een heerlijke dag met twee drukbezochte voorstellingen van Kindertheater Pietepaf. En terecht! Merel de Nijs en Sem Meeuwesen hebben een geweldige en humoristische uitvoering van Assepoester neergezet. Alles corona proof, zelfs toen prins Kees Assepoester ten dans vroeg. Voor en na de voorstelling stond Matias met iets lekkers klaar voor de kleine én de grote mensen.

Eva van Pelt zingt met zonsondergang

Eva van Pelt  kwam op 25 juli én op 22 augustus liedjes zingen: oud, ouder, nieuw, nieuwer. Eva nam beide keren ook nog eens een hele fijne muzikant mee: Remo van Osch. De woorden werden door hen samen begeleid op gitaar, ukulele, bas en laptop. Twee wonderschone en bijzondere avonden waar Eva en Remo tot de zonsondergang muziek maakten. Ook deze avonden stond Matias voor en na de voorstelling klaar met iets lekkers.